Président Camembert i porsjoner

Klassisk camembert skåret i åtte stykker og pakket individuelt. En enkel måte å få god ostesmak på.

Visste du at?

Camembert stammer fra 1791, da en bondekone fra Normandie eksperimenterte seg frem til det som i dag er en av Frankrikes virkelig store osteklassikere. En ung camembert kan være mild og ha en fast kjerne i midten, men med tiden blir smaken fyldig og kremet og konsistensen mykere. Camembert er en særpreget ost til ostebordet, der den kan serveres med grovt brød og litt frisk frukt eller grønt. Denne camemberten er skåret i 8 stykker og pakket individuelt, som gjør den velegnet i matpakken eller piknikkurven.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteurisert kumelk, salt (1,25 %), melkesyrekultur, hvitmuggkultur

Type: Hvitmugg
Land: Frankrike
Område: Normandie
Lagring: 45+
Energi: 1063 kJ / 258 kcal
Fett: 20 g
hvorav mettede fettsyrer: 14 g
Karbohydrater: <0,5 g
hvorav sukkerarter: <0,5 g
Protein: 19 g
Salt: 1,4 g
Styrke: