Rondelé med hvitløk og urter
Garonne i Sørvest-Frankrike har den beste hvitløken, og det kjennes på smaken av denne kremosten, som også er tilsatt urter.
Rondelé er en serie av lekre kremoster med de aller beste ingredienser som er spesielt utvalgt fra de franske regionene. Hver av dem er typiske for det lokale området. Hvor får man den beste hvitløken? I Garonne i Sørvest-Frankrike, hvor de har de beste vekstbetingelsene for særlig hvitløk, som jo er en fast bestanddel i Sør-Frankrikes lekre retter. Derfor har vi valgt å bruke hvitløk høstet i Garonne i denne kremosten, som har en kremet konsistens. Hvitløk og de fine urtene gir en delikat og balansert smak. Rondelé er god på brød og på ostebordet – men er også velegnet til å fullende en pastasaus eller krydre en wrap.
Ingredienser
Pasteurisert kumelk, melkeprotein, hvitløk og urter (2 %), salt, naturlig aroma, konsentrert sitronsaft
Type: | Kremost |
Land: | Frankrike |
Område: | Franche Comté |
Energi: | 1253 kJ / 304 kcal |
Fett: | 30 g |
hvorav mettede fettsyrer: | 21 g |
Karbohydrater: | 2,4 g |
hvorav sukkerarter: | 2,4 g |
Protein: | 6 g |
Salt: | 1,1 g |
Styrke: |