Rondelé med valnøtt

De beste valnøttene kommer fra Dordogne og gir denne friske kremosten en delikat og balansert smak av nøtter.

Visste du at?

Rondelé er en serie av lekre kremoster med de aller beste ingredienser som er spesielt utvalgt fra de franske regionene. Hver av dem er typiske for det lokale området. Hvor finnes de beste valnøttene? I Dordogne. Derfor har vi valgt å bruke valnøtter fra Dordogne i kremosten. Dordogne i det vestlige Frankrike er et paradis for gourmeter – og er særlig kjent for sine aromatiske valnøtter, trøfler og gåselever. Rondelé er en frisk kremost med en kremet konsistens. De sprø valnøttene gir en delikat og balansert smak av valnøtter. Rondelé er god på brød og på ostebordet – men er også velegnet til å fullende en pastasaus eller krydre en wrap.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteurisert kumelk, melkeprotein, valnøttkjerner fra Dordogne (3 %), salt, nøttearoma

Type: Kremost
Land: Frankrike
Område: Franche Comté
Energi: 1300 kJ / 315 kcal
Fett: 31 g
hvorav mettede fettsyrer: 21 g
Karbohydrater: 3 g
hvorav sukkerarter: 3 g
Protein: 6 g
Salt: 1 g
Styrke: