Apéritif & Entrée

Miniterter med tomater og chèvre

Om denne retten
Små delikate miniterter med butterdeig, friske tomater og geitost.
12 stk.
Président Petits Chèvres Naturel

Skiver av fersk geitost. Myk og mild – og likevel litt fast. Den er god i både kalde og varme retter.

Se informasjon Lukk informasjon
Ingredienser og tilberedning

1 muffinsform til 12 muffins

Olivenolje

1 rull ferdig butterdeig

300 g tomater, f.eks. plommetomater

200 g Petits Chèvres Doux

2 kvister frisk rosmarin

Salt og pepper

Sett ovnen på 180 grader. Pensle muffinsformen med olje. Rull ut butterdeigen med et kjevle og stikk den ut i 12 stykker med et glass på ca. 8 cm i diameter. Fordel deigen i formen. Skjær tomatene i fire. Skjær geitosten i mindre stykker, og hakk rosmarinen fint. Fordel halvparten av osten i bunnen av tertene. Topp med tomater og rosmarin, og dryss resten av osten over. Drypp litt olivenolje over hver terte, og krydre med salt og pepper. Bak tertene i midten av ovnen i 35–40 min. til de er gylne og deigen er sprø.