Apéritif & Entrée

Filoruller med geitost

Om denne retten
Flotte og sprø ruller av filodeig fylt med geitost og spinat.
12 stk.
Président Petits Chèvres Naturel

Skiver av fersk geitost. Myk og mild – og likevel litt fast. Den er god i både kalde og varme retter.

Se informasjon Lukk informasjon
Ingredienser og tilberedning

450 g frossen helbladet spinat

2 fedd hvitløk

100 g Petit Chèvres Naturel

Salt og pepper

120 g filodeig

Olivenolje til pensling

1 dl vindruekjerneolje til steking

Legg spinaten i en panne og tin den opp. Vri vannet ut av spinaten. Tilsett presset hvitløk og vend geitosten i spinaten, så osten smelter litt. Smak til med salt og pepper. Legg filodeigen dobbelt og skjær den i stykker på ca. 15 x 15 cm. Legg et fuktig kjøkkenhåndkle over den delen av deigen som du ikke arbeider med. Legg en liten spiseskje med fyll på hver deigplate. Pensle kantene med olivenolje. Fold ca. 1 cm av kantene inn og rull deigen sammen, så stramt som mulig. Varm oljen i en panne og stek filorullene på begge sider til de er gylne og sprø. La rullene renne av seg på et stykke bakepapir.