Desserter
Roquefort med vaniljesyltede bær
Om denne retten
Salt og søtt passer sammen. Og disse vaniljesyltede bærene kler den salte roqueforten utrolig godt.
6
personer
Société Roquefort AOP
Klassiker av upasteurisert sauemelk lagret i fjellgrotter – som seg hør og bør for en ekte roquefort. Raffinert og salt smaksopplevelse.
Se informasjon
Lukk informasjon
Ingredienser og tilberedning
1 dl ferskpresset appelsinsaft
50 g sukker
Korn av 1 stang vanilje
200 g bær, f.eks. bjørnebær, blåbær eller bringebær
200 g roquefort
Ha appelsinsaft, sukker og vaniljekorn i en panne og kok laken opp til sukkeret er oppløst. Ta pannen av varmen og avkjøl laken. Hell den avkjølte laken over bærene og server til roquefort. TIPS: Skjær tynne skiver av daggammelt brød og rist i ovnen til det er sprøtt. Server brødet med Rondelé Bleu.