L’accompagnement

Brødsticks med oliven

Om denne retten
Fine brødsticks med smak av både ost og oliven. Server på ostebordet eller til suppe.
20 stk.
Président Comté

Deilig ost fra Alpene. Fremstilt av upasteurisert melk fra kuer som kun har spist gress og høy. Stor og rund smak.

Se informasjon Lukk informasjon
Ingredienser og tilberedning

3 dl vann

25 g gjær

1 ss salt

50 g nyrevet Comté

250 g durummel

150 g fint speltmel

50 g svarte oliven uten stein

Hell vannet i en skål og la gjæren løse seg opp i det. Tilsett salt, Comté og durummel. Ha speltmel i deigen og elt godt gjennom. Still deigen tildekket til heving på et lunt sted i ca. 1 time. Sett ovnen på 225 grader. Hell deigen ut på et meldrysset bord og elt hakkede oliven inn i deigen. Del deigen i 20 stykker og trill til tynne pølser. Drei deigen lett og legg sticksene på en stekeplate med bakepapir. Stek i 8–10 min. til de er sprø og gylne.